Copeland Scroll Compressor Kauntungannana

Industri industri sareng pamrosésan pangan nyayogikeun tungtutan anu luhur pikeun réliabilitas alat sareng konsumsi énergi anu rendah.Kaandalan sareng efisiensi énergi tina kompresor gulung Copeland sareng kaunggulan unit kondensasi Copeland parantos kabuktosan nyumponan sarat di luhur.

Unit kondensasi séri Copeland Scroll ZX mangrupikeun produk anu nyetak pangluhurna di kelasna.Ngagunakeun téhnologi ngagugulung unik nu bisa nyadiakeun konsumén jeung fundamental, bédana nilai awal dina aplikasi refrigeration hawa sedeng sarta low.Unit condensing runtuyan Copeland Gulung ZX dilengkepan E2 controller, nu bisa ngawas status ngajalankeun of compressor sacara real waktu, ku kituna pikeun mastikeun yén compressor jalan dina rentang aman.Tés lapangan anu dilakukeun ku kolaborasi sareng palanggan ngabuktikeun yén unit kondensasi tiasa ngahémat 30% listrik taunan, sami sareng $650 tagihan listrik (dina kakuatan dipeunteun 5HP).

Unit nu adopts hiji sistem ngawaskeun éléktronik jeung sababaraha sensor, nu terus bisa ngawas operasi compressor nu.Kecerdasan anu diwangun dina ngaoptimalkeun kinerja compressor sareng ningkatkeun reliabilitasna.Unit ieu cocog pikeun rupa-rupa kaayaan lingkungan outdoor, kalawan rentang suhu operasi tina -25 ° C nepi ka +48 ° C.

Unit kondensasi séri Copeland Scroll Z kompak dina struktur sareng penampilan anu bergaya.The dipager outdoor nyaéta noise lemah sareng idéal pikeun cooling toko ritel kota leutik.

Pikeun mastikeun kasegaran dahareun, perlu pikeun ngadegkeun ranté tiis anu sistematis, standar sareng sustainable, nutupan tautan tina panén produk, pamrosésan, transportasi ka panyimpenan sareng penjualan, dimana neundeun tiis mangrupikeun tautan antara sadaya tautan.Sistem refrigerasi tina gudang tiis teu ngan boga standar tinggi pikeun laju gagalna low jeung operasi dipercaya jangka panjang, tapi ogé strives pikeun rupa-rupa kamampuhan operasi alatan diversity of pelestarian dahareun.

"Cairan-nyuntik" jet tempur dina compressors
Emerson Climate Technologies ngumumkeun peluncuran séri Copeland Scroll NZSI of compressors cryogenic kalawan modul CoreSenseT, cocog pikeun operasi dina kaayaan katirisan suhu lemah sareng sedeng, utamana dina gudang tiis.Rahasia unik tina compressor ieu "teknologi suntik cair", nu teu ngan bisa nyingkahan kagagalan compressor disababkeun ku hawa haseup hawa tinggi, tapi ogé éféktif dilegakeun rentang operasi compressor nu.

Kaunggulan utama ZSI runtuyan cryogenic compressors
Salian kakuatan alamiah dibawa ku téhnologi suntik cair, ZSI runtuyan compressors-suhu low ogé mibanda sababaraha kaahlian kaala pikeun mastikeun yén maranéhna salawasna "seger".

A. efisiensi énergi tinggi jeung reliabilitas tinggi dibawa ku compressors ngagugulung Dibandingkeun jeung compressors piston, éta boga rasio efisiensi énergi luhur sarta ngurangan bagian pindah, hasilna reliabiliti luhur.
Desain fléksibel dua arah anu dipaténkeun ngamungkinkeun gulungan dipisahkeun sacara axially sareng radial, ngamungkinkeun cairan sareng lebu ngaliwat gulungan tanpa ngarusak compressor.
B.CoreSense TM diagnostik Module-calakan Core
Téknologi suntik cair anu dikawasa ku CoreSenseTM tiasa ngahindarkeun kagagalan compressor anu disababkeun ku suhu pelepasan anu luhur.Kontrol anu tepat tina volume suntik cair tiasa diwujudkeun ku ngadeteksi suhu pipa pembuangan

Lampu LED nampilkeun status suhu pipa knalpot sareng operasi klep ékspansi éléktronik, ngabantosan para nasabah pikeun nangtoskeun anu nyababkeun gagalna langkung gancang sareng akurat.
Aplikasi hawa low ka sedeng nutupan -30 °C nepi ka 0 °C suhu évaporasi

Téknologi jet cair dikontrol CoreSenseM pikeun ningkat réliabilitas dina suhu anu handap Kisaran operasi anu langkung lega ngirangan syarat inventaris
Aplikasi refrigerant GWP anu ramah lingkungan


waktos pos: Feb-12-2022