Klasifikasi chillers screw sarta naon anu kudu nengetan dina operasi

Sababaraha chillers screw perlu ngeusi refrigerant di situs pamaké, sarta jumlah keusikan refrigerant jeung refrigerant kelas kudu luyu jeung peraturan.muatan refrigerant teu cukup.bakal ngahasilkeun cooling cukup.Muatan refrigerant kaleuleuwihan teu ngan baris ngaronjatkeun waragad, tapi ogé bisa boga épék ngarugikeun kana konsumsi énergi operasi.

Refrigerant anu cekap kedah disiapkeun sateuacanna sateuacan ngecas refrigerant.Nalika ngeusian, éta tiasa dieusi langsung tina klep ngeusian khusus.Kusabab sistemna dina kaayaan vakum, bédana tekanan antara refrigerant dina silinder sareng sistemna ageung.Nalika klep dibuka (hawa dina pipa nyambungkeun kudu ditiup kaluar kalawan refrigerant kahiji, ku kituna pikeun nyegah hawa tina ngasupkeun Unit sarta mangaruhan kinerja unit), refrigerant nu gancang dileupaskeun tina silinder nu.Saatos ngeusian sistem, klep keusikan kedah ditutup heula, teras pipa panyambungna kedah dipiceun.

Nalika dissipation panas tina condenser goréng, efisiensi compressor lemah sareng arus operasi ningkat.Lamun hawa-tiis tekanan tinggi-tekanan naek ka 24kg/cm2, sarta cai-tiis tekanan-tekanan tinggi naék ka 20kg/cm2, compressor ieu tripped ku panyalindungan switch-tekanan tinggi, sarta compressor eureun Operasi, panas goréng. dissipation, overload tekanan tinggi sarta kode lepat atanapi indikasi sesar dipintonkeun.Dina waktos ieu, mangga pariksa naha sirkulasi cai tina munara cooling normal, naha suhu cai cooling teuing tinggi, naha kipas cooling pompa kipas keur ngajalankeun, sarta naha klep cai cooling dibuka pinuh (mangga pariksa naha munara cooling dibuka pinuh).Naha radiatorna kotor atanapi diblokir), pencét tombol reset saatos di luhur normal, atanapi pareum sareng balikan deui pikeun beroperasi normal.Upami overload tekanan tinggi sering kajantenan, punten atur pikeun ngabersihan kondenser pas-gancang.

Standar operasi normal tina screw chiller kedah minuhan titik handap:
1. Suhu minyak compressor nyaeta ngeunaan 40-55 ℃;
2. Suhu knalpot compressor nyaeta 45-90 ℃, jeung hawa maksimum teu kudu ngaleuwihan 1,05 ℃;
3. Tekanan knalpot compressor nyaeta 1.8 ~ 1.47MPa (gauge tekanan);
4. Tekanan minyak tina compressor nyaeta 0.2 ~ 0.3MPa (tekanan gauge);
5. Salila operasi compressor nu, sora kudu seragam jeung stabil, sarta kudu aya sora abnormal;
6. Suhu évaporasi unit kedah 3-4 ℃ langkung handap tina suhu outlet cai refrigerant, sareng suhu outlet cai refrigerant umumna sakitar 5-7 ℃;
7. Suhu condensing unit kedah 3-5 ℃ leuwih luhur ti suhu cai cooling;Kutub tiis sareng suhu umumna kedah dikontrol sakitar 40 ℃, sareng suhu cai inlet condenser kedah langkung handap 32 ℃.

Permukaan luar tina panyimpenan tiis gabungan:
Beresih ku detergent hampang jeung cai haneut pikeun ngajaga finish permukaan, ulah make cleaners abrasive atawa hampang abrasive pikeun scrubbing.
Beungeut jero gudang tiis gabungan:
Paké cleaners rumah tangga, cleaners amino jeung solusi detoxification pikeun ngabersihan beungeut interior, nu moal ngaruksak beungeut cai , Ulah Santika cai dina bagian listrik, ulah make pangleyur, minyak atawa agén beberesih asam.

Klasifikasi screw chillers:
1. Nurutkeun kana fungsi AC, éta dibagi kana tipe cooling tunggal jeung tipe pompa panas.
2. Nurutkeun kana refrigerants béda dipaké, éta dibagi jadi dua jenis: R134a na R22.
3. Nurutkeun kana métode kondensasi na, éta dibagi kana cai-tiis screw chiller na hawa-tiis screw chiller!
4. Numutkeun struktur sealing of compressor, éta dibagi kana tipe kabuka, tipe semi-tutup sarta tipe katutup pinuh.
5. Numutkeun struktur evaporator, éta bisa dibagi kana tipe biasa na tipe banjir.
6. Numutkeun compressors refrigeration screw béda dipaké dina chiller screw, éta digolongkeun.Screw compressors refrigeration dibagi jadi dua jenis: kembar-screw jeung single-screw.Kompresor refrigerasi twin-screw gaduh sapasang rotor kalayan huntu hélik ngagigit dina arah anu sabalikna.The single-screw refrigeration compressor ngabogaan rotor screw kalawan 6 alur hélik diolah dina beungeut cylindrical luar.Aya persis gears planet sarua jeung 11 rak dipasang vertikal dina sisi kénca jeung katuhu tina kukupu jeung rod!Pamahaman anu lengkep ngeunaan klasifikasi chillers screw pasti aya bantosan anu saé pikeun réréncangan anu peryogi mésér chillers screw!

Métode itungan:
1: Volume (liter) × jumlah liter suhu ÷ waktu pemanasan (menit) × 60 ÷ 0,86 (koefisien) = (W)
2: Volume (ton atawa méter kubik) × jumlah liter suhu ÷ waktu pemanasan (jam) ÷ 0,86 (koefisien) = (KW) lamun mawa data anjeun, anjeun bisa meunangkeun 4 jam 10000L × (15-7)÷ 4h÷0.86=23255W =23.255KW 5 jam 10 ton×(15-7)÷5h÷0.86=18.604KW


waktos pos: Feb-12-2022