Warta

  • Copeland Scroll Compressor Kauntungannana

    Industri industri sareng pamrosésan pangan nyayogikeun tungtutan anu luhur pikeun réliabilitas alat sareng konsumsi énergi anu rendah.Kaandalan sareng efisiensi énergi tina kompresor gulung Copeland sareng kaunggulan unit kondensasi Copeland parantos kabuktosan nyumponan sarat di luhur.Copeland Scro...
    Maca deui
  • Klasifikasi chillers screw sarta naon anu kudu nengetan dina operasi

    Sababaraha chillers screw perlu ngeusi refrigerant di situs pamaké, sarta jumlah keusikan refrigerant jeung refrigerant kelas kudu luyu jeung peraturan.muatan refrigerant teu cukup.bakal ngahasilkeun cooling cukup.Muatan refrigeran kaleuleuwihan bakal ...
    Maca deui
  • Klasifikasi kompresor tina compressor BITZER

    compressors Bitzer salajengna dibagi kana Bitzer semi-hermetic screw compressors, Bitzer semi-hermetic compressors screw kompak, Bitzer compressors piston (bitzer semi-hermetic piston compressors) Dirancang pikeun sistem refrigeration komérsial badag atawa sistem refrigeration industri.BITZER s...
    Maca deui
  • Prinsip kerja sareng struktur compressor refrigeration

    Prinsip kerja tina compressor refrigeration screw munggaran 1. Ciri tina compressors refrigeration screw Béda jeung tipe kapindahan reciprocating tina compressor piston, compressor screw mangrupakeun compressor kapindahan usaha Rotary.Dibandingkeun sareng kompresor piston, sekrup deui ...
    Maca deui