Suhu rendah LED 8-100W cahaya ngabeledug-buktina Ruang panyimpen tiis LAMPU DIPIMPIN WATERPROOF

Katerangan pondok:


  • :
  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Suhu rendah LED ngabeledug-bukti Ruang panyimpen tiis WATERPROOF LAMPU LED

    Suhu aplikasi: -45 ℃ ~ 50 ℃

    冷库灯 (4)冷库灯1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk