Pamawa 06D Series compressor

Katerangan pondok:


Rincian produk

DESKRIPSI LEUWIH

Tag produk

Carrier 06D Series compressor

Pamaén serbaguna sareng dipercaya pikeun kanyamanan atanapi kulkas.
Cocog sareng R-134a, R-404A, R-407C refrigerants

Kaunggulan produk

Mesin refurbished pabrik aslina, iwal refurbishment na repainting tina cangkang, sadaya bagian séjén téh brand anyar ti pabrik aslina, kalawan harga murah tur kualitas luhur.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • pamutahiran urang gumantung kana gear kacida dimekarkeun, bakat beredar jeung sababaraha kali strengthened gaya téhnologi pikeun Best Harga on Cina Carrier Screw Compressor 06nw2300S5ea-A00, Sadaya harga gumantung kana kuantitas urutan Anjeun masing-masing;tambahan Anjeun meuli, ongkos tambahan ekonomis.Kami ogé nawiskeun panyadia OEM anu saé pikeun seueur merek anu kasohor.

    Harga pangalusna dina Cina Carlyle Semi-Hermetic Compressor, Kulkas Suku Cadang, Sadaya mesin diimpor éféktif ngadalikeun sarta ngajamin precision machining pikeun dagangan nu.Sagedengeun ti eta, urang ayeuna boga grup personnels manajemén kualitas luhur sarta profésional, anu nyieun barang kualitas luhur sarta mibanda kamampuhan pikeun ngembangkeun produk anyar rék dilegakeun imah pasar urang jeung mancanagara.Urang tulus ngarepkeun konsumén datang pikeun bisnis mekar pikeun duanana urang.

    Kami parantos komitmen pikeun nawiskeun pangrojong pameseran anu gampang, ngahémat waktos sareng ngahémat artos pikeun konsumen pikeun OEM Disesuaikeun China Carlyle (Carrier) Reciprocating Compressors pikeun Air-Conditioning, Urang Tulus ngabagéakeun para nasabah ti sakumna dunya pikeun nganjang ka kami. , kalawan gawé babarengan multifaceted urang jeung gawé bareng pikeun ngembangkeun pasar anyar, nyieun win-win masa depan cemerlang.

    OEM Customized China Compressor, Carrier Compressor, Kami parantos janten pasangan anu tiasa dipercaya dina pasar internasional barang dagangan urang.Urang difokuskeun nyadiakeun layanan pikeun klien kami salaku unsur konci dina strengthening hubungan jangka panjang urang.Kasadiaan terus-terusan produk kelas luhur sareng solusi dina kombinasi sareng jasa pra- sareng saatos penjualan kami anu saé mastikeun daya saing anu kuat dina pasar anu beuki global.Kami geus daék cooperate jeung babaturan bisnis ti di imah jeung di mancanagara, pikeun nyieun hiji mangsa nu bakal datang gede.Wilujeng sumping di Didatangan pabrik urang.Ningali maju ka gaduh win-win gawé babarengan sareng anjeun.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami