Tentang Kami

Tumuwuh kaahlian Anjeun

Nyadiakeun Solusi Pangsaéna

Kami di dieu sareng 20 taun pangalaman

Xinchang Weien Impor & Ékspor Co., Ltd. diadegkeun dina 2014. Tempatna di Xinchang County dimana sajarah jeung budaya jeung tetempoan geulis is.It deukeut ka Shanghai, Hangzhou jeung Ningbo sarta ngarasakeun posisi georaphis unggul.Cai mibanda sajarah 7 taun produksi profésional pakakas refrigeration.

Pausahaan nempatan wewengkon 20 acres, boga 5000 méter pasagi wangunan produksi, sarta integrates produksi jeung sales.The parusahaan ngahasilkeun compressors jeung asesoris merek kayaning Bitzer, copeland, Carrier, Frascold, Danfoss, Tecumseh, Maneurop, jsb.

aboutimg
Diadegkeun
Taun Pangalaman
Luas lahan hektar
Pabrik Pabrik

Produk & Mesin Kami

Produk utama nyaéta compressors hermetic, compressors semi-hermetic, unit condensing, evaporators plat, separator minyak, separator uap-cair, jsb , Asesoris Compressor kayaning motor, pistons, rod nyambungkeun, crankshafts, jsb, hoses Unit, valves ékspansi. , valves solenoid, saringan jeung refrigeration sejen tur parabot AC jeung asesoris.

Pausahaan ogé ngalaksanakeun desain rupa-rupa AC sentral, panyimpen tiis, sareng proyék refrigerasi.Jeung ngawangun.Perusahaan ngagaduhan pusat uji pikeun produk, anu tiasa ngalaksanakeun tés kinerja dina hawa-tiis, cai-tiis, kompresor, sareng unit.Cai mibanda alat deteksi bocor radon vakum, precision CNC parabot mesin motong, punching tekenan, bending akuntansi jeung alat lianna.Cai mibanda kaunggulan alat canggih, téhnologi canggih, sarta kualitas produk dipercaya.

factory (2)
factory (4)
factory (1)
factory (3)

Dina taun-taun ayeuna, éta parantos disukai ku padagang asing, sareng produkna diékspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Kalér, Afrika, Eropa sareng nagara-nagara sanés sareng daérah.Pausahaan boga hak pikeun ékspor mandiri, anu ditampi ogé ku pangusaha asing.

Weien Impor & Ékspor bakal salawasna ngalayanan konsumén kalawan kualitas kahiji jeung integritas, sarta miharep meunang rojongan leuwih ti babaturan dina poé datang, sarta gabung leungeun dina nyieun isukan.