TENTANG KAMI

Xinchang Weien Impor & Ékspor Co., Ltd. diadegkeun dina 2014. Tempatna di Xinchang County dimana sajarah jeung budaya jeung tetempoan geulis is.It deukeut ka Shanghai, Hangzhou jeung Ningbo sarta ngarasakeun posisi georaphis unggul.Cai mibanda sajarah 7 taun produksi profésional pakakas refrigeration.

  • 2014 Diadegkeun
  • 7 Taun Produksi
  • 5000㎡ Wewengkon Pabrik
  • aboutimg
  • index_img (2)
  • Tempo Pikeun sorangan

    Kecap ngan bisa ngabejaan Anjeun jadi loba.Parios perpustakaan produk ieu pikeun ningali naon anu anjeun peryogikeun tina sagala sudut.

  • index_img (1)

Ngalakukeun Malah More

Kami gaduh tim téknis anu kuat di industri, pangalaman profésional mangpuluh-puluh taun, tingkat desain anu saé, nyiptakeun alat-alat intelijen efisiensi luhur anu kualitas luhur.

business01

Ngawangun compressor Anjeun

Naha anjeun siap nyieun alat anyar anjeun?
Hayu urang manggihan mesin katuhu pikeun toko Anjeun, sarta nyieun sorangan ku nambahkeun pilihan jeung fitur nu dianggo pikeun anjeun.